Procaser Consult
  Produse
Opis Succesoral
  Galerie
Planseu
Raportari
Modelarea Numerica a Terenurilor
Editor Comenzi MUCN Indoire Fier-Beton
Scara

Opis Succesoral

Opis Succesoral este o aplicatie dedicata Camerei Notarilor Publici.

________________________________________________

Galerie

Galeria contine imagini legate de cateva dintre proiectele la care am lucrat. Majoritatea imaginilor contin rezultatele utilizarii programelor sau modulelor proiectate si implementate de echipa noastra la cererea colaboratorilor nostri, companii producatoare de software care folosesc sau integreaza in propriile produse uneltele software concepute de noi.

Planseu

Imaginile prezinta rezultatele obtinute cu ajutorul modulului extensie pentru AutoCAD proiectat si implementat pentru a putea crea usor elemente speciale pentru plansee, dintr-o singura comanda controland parametrii necesari fie din linie de comanda fie din interfata grafica.

Raportari

Imaginile prezinta rezultatele obtinute cu ajutorul modulului extensie pentru AutoCAD proiectat si implementat pentru a genera rapoarte complexe si personalizate in legatura cu anumite elemente arhitecturale (zid, tamplarii, etc.) din cadrul unui proiect de arhitectura.

Modelarea Numerica a Terenurilor

Imaginile prezinta rezultatele obtinute cu ajutorul modulului extensie pentru AutoCAD proiectat si implementat pentru modelarea numerica a terenurilor, pentru excavatii/umpleri, pentru generarea curbelor de nivel si altele. Modulul de modelare numerica a terenurilor a fost implementat si independent de platforma Autodesk.

Editor Comenzi MUCN Indoire Fier-Beton

Imaginile prezinta rezultatele obtinute cu ajutorul programului proiectat si implementat pentru a genera sau edita fisierele de comanda pentru masina unealta cu comanda numerica pentru indoit fier-beton folosit la armaturi.

Scara

Imaginile prezinta rezultatele obtinute cu ajutorul modulului extensie pentru AutoCAD proiectat si implementat pentru a putea modela usor scari prefabricate. Scara este o clasa derivata din clasa AcDb3dSolid.

 
Bookstore HostVision SiteMap